Meny Stäng

Höga Kusten Nord får egen hemsida

Äntligen är det sommartider och vi får njuta av hemmafixande, sjöbadande och glassätande. Men vi får också ta del och sprida en helt nylanserad hemsida för Höga Kusten Nord: www.hogakustennord.se

Höga Kusten Nords logga.

Hemsidan lanseras även med en fräsch logga. En majestätisk illustration av fyren på Skagsudde som får representera hela Höga Kusten Nord.

Som ni säkert känner till sedan tidigare använder vi namnet ”Höga Kusten Nord” som benämning på vårt besöksområde. Det innefattar som nordligast till länsgränsen och sydligast vid Skagsudde. Vi ser positivt på att fortsätta satsa på området som besöksort för naturupplevelser och gemytliga möten. I tider som dessa, när Corona fått oss att tänka om, tror vi extra starkt på att de små gemytliga platserna kommer att få en större betydelse.

Vi vill skicka en stor eloge till alla er som satsar, kämpar och gör det möjligt att bygga en stark framtid för vår bygd. Tveklöst kan vi enas kring att detta är en plats för framtiden. Ett tips till alla er som nyttjar sociala medier, är att fylla på våra hashtaggar med härliga sommarbilder. #hogakustennord och #tyckt. Med gemensam kraft kan det bli ett toppenfint galleri! Glöm inte att delade bilder endast syns om ni har offentliga konton.

Om ni har synpunkter och/eller funderingar kring hemsidan kan ni mejla dem till info@gfgbygdsam.se

Tills vidare önskar vi er en solig, givande och energipåfyllande sommar med många nyfikna turister. Glöm dock inte att hålla avstånden.

Med varma hälsningar, Styrelsen för GFG-BYGDSAM

Vi använder cookies (kakor) för att ge dig en bättre upplevelse av vår hemsida.  Lär dig mer