Välkommen till vår nya hemsida!

Känn dig sådär extra varmt välkommen till vår nya hemsida, www.gfgbygdsam.se. Den här hemsidan ersätter vår tidigare www.gfghusum.se. Men om du skulle råka klicka fel – så kommer du automatiskt att skickas vidare till den här hemsidan.

På vår hemsida kan du läsa om våra aktuella projekt och information om hur just du kan bli en del av vårt glada gäng! Som du säkert märker är en del funktioner från den tidigare hemsidan bortplockad, som lunchmatsedlarna från restaurangerna, föreningsregister och arkivet med blandade texter från ortsborna. Men misströsta ej! Vi har bara valt att lägga fokus på det vi tror kommer att gynna alla ännu mer.

Har du frågor och funderingar, eller kanske synpunkter? Kontakta då oss på info@gfg.se 

Vi ses i farten!

Hälsningar,

Mia Bylund Edstrand, Verksamhetskoordinator på GFG-BYGDSAM

Vi använder cookies (kakor) för att ge dig en bättre upplevelse av vår hemsida.  Lär dig mer